Ξεκίνησε να εργάζεται σε εστιατόρια πριν ολοκληρώσει τις μαγειρικές του σπουδές στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Μετά την αποφοίτησή του, συνέχισε την καριέρα του επί μια δεκαετία στις κουζίνες γνωστών εστιατορίων της Κρήτης, αποκτώντας εμπειρίες στις νέες τεχνικές μαγειρικής. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, τον τόπο καταγωγής του, όπου εργάσθηκε σε διάφορα εστιατόρια της πόλης και από τα τέλη του 2018 είναι chef de cuisine στο εστιατόριο «Μαϊάμι».

https://www.macedoniancuisine.gr/lmnts/Contributors/10006622/mk2019.jpg