Ψάρι Γεμιστό

ΥΛΙΚΑ

  • 1 γριβάδι γύρω στα τρία κιλά
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 1/2  κούπα ρύζι καρολίνα
  • 3 κούπες νερό
  • 100-150 γρ. σταφίδες ξανθές
  • 1 κιλό κρεμμύδια
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι, 2-3 δαφνόφυλλα, μπαχάρι

 

EΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε ένα κρεμμύδι στο μισό λάδι. Προσθέτουμε το ρύζι με λίγο νερό (1 κούπα)
και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Βάζουμε τις σταφίδες, το αλάτι και το πιπέρι.
Γεμίζουμε το γριβάδι με το μείγμα και το ράβουμε. Το τοποθετούμε στο ταψί.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα υπόλοιπα κρεμμύδια σε μεγάλα κομμάτια και τα
τοποθετούμε γύρω – γύρω από το ψάρι. Προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε στους
200°C για 90 λεπτά.