Ατζέμ Πιλάφ από το Βέρτσικο

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ποτήρι ρύζι γλασέ
  • 4 ποτήρια νερό
  • 2 φωλιές φιδέ (μαλλιά αγγέλου)
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

 

EΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το νερό. Προσθέτουμε το ρύζι και αφού ψηθεί το στραγγίζουμε σε ένα
τρυπητό. Το ξεπλένουμε με νερό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ρύζι με τη ζάχαρη.
Καίμε το λάδι στο τηγάνι, ροδίζουμε το φιδέ και το ρίχνουμε μέσα στο πιλάφι,
ανακατεύοντας.