Βλάχικη Κολοκυθόπιτα
ΥΛΙΚΑ
- 1 φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
- 4 αυγά
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 2 και 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- 1 και 1/2 κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτη
- λίγο μοσχοκάρυδο, πιπέρι, άνηθο, μαϊντανό, αλάτι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- μπόλικη τριμμένη φέτα
EΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, ώστε να γίνει ένας πηχτός χυλός. Κατόπιν, ρίχνουμε
το μείγμα σε ταψί και το ψήνουμε στους 180oC μέχρι να ροδίσει.