Μικρασιάτικος Χαλβάς Νεσιστέ στο Τηγάνι
ΥΛΙΚΑ
- 2 ποτήρια ντεσιστέ
- 2, ½ ποτήρια ζάχαρη
- 3 ποτήρια νερό
- 1/4 του ποτηριού λάδι
EΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σ’ ένα μπολ νερό, ζάχαρη, νισεστέ και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το λάδι
στο τηγάνι και όταν καεί καλά, ρίχνουμε λίγο – λίγο το μείγμα και στη συνέχεια
ανακατεύουμε ώσπου να πάρει λίγο χρώμα. Παίρνουμε κουταλιές από το τηγάνι και
τις βάζουμε στα πιάτα. Βάζουμε και λίγη κανέλα.