Μικρασιάτικος Χαλβάς Νεσιστέ στο Τηγάνι

 

ΥΛΙΚΑ

  • 2 ποτήρια ντεσιστέ
  • 2, ½ ποτήρια ζάχαρη
  • 3 ποτήρια νερό
  • 1/4 του ποτηριού λάδι

 

 

EΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σ’ ένα μπολ νερό, ζάχαρη, νισεστέ και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το λάδι
στο τηγάνι και όταν καεί καλά, ρίχνουμε λίγο – λίγο το μείγμα και στη συνέχεια
ανακατεύουμε ώσπου να πάρει λίγο χρώμα. Παίρνουμε κουταλιές από το τηγάνι και
τις βάζουμε στα πιάτα. Βάζουμε και λίγη κανέλα.