Χοιρινό με Λιαστή Ντομάτα και Μπάτζο

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 250 γρ. λιαστές ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 300 γρ. χυμό ντομάτας
  • ½ φλιτζάνι λάδι
  • ½ ποτηράκι κρασί
  • μπάτσο
  • αλάτι, πιπέρι

 

 

EΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το κρέας και το αφήνουμε να ροδίσει καλά
από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, το χυμό ντομάτας, το αλάτι
και το πιπέρι και βράζουμε μέχρι να ψηθεί καλά το κρέας, να μαλακώσει και να
απορροφήσει τα υγρά του. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον λίγο νερό. Έπειτα,
σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε από πάνω τριμμένο μπάτσο.