Χοιρινό με Κυδώνια και Ξινά Μήλα

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό χοιρινό μερίδες από μπούτι
  • 2 κυδώνια κομμένα σε φέτες
  • 2 μήλα ξινά κομμένα σε ροδέλες
  • βούτυρο
  • πιπέρι, μπαχάρι σε κόκκους

 

 

EΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο βούτυρο στην κατσαρόλα και αφού ροδίσει το
παίρνουμε από τη φωτιά και το τοποθετούμε στη γάστρα. Στο βούτυρο ρίχνουμε τα
κυδώνια και τα μήλα και τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια αδειάζουμε το μείγμα στη
γάστρα, ρίχνουμε πιπέρι και μπαχάρι σε κόκκους και σκεπάζουμε τη γάστρα. Ψήνουμε
για περίπου 3 ώρες στους 180
οC.