Μοσχάρι με Δαμάσκηνα

ΥΛΙΚΑ

  • 700-800 γρ. μοσχαρίσιο κρέας
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 4 κρεμμύδια
  • 1-5 σκελίδες σκόρδο
  • 4 ντομάτες
  • 5 δαμάσκηνα
  • 2 κουταλιές σούπας ξίδι
  • 1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
  • αλάτι, πιπέρι, λίγη κανέλα
  • λίγο κόκκινο ή λευκό κρασί

 

 

EΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το σοτάρουμε στο βούτυρο προσθέτοντας τα
κρεμμύδια, τις σκελίδες σκόρδου, τις ντομάτες σε κύβους και τα αφήνουμε να ψηθούν
στην κατσαρόλα για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ξίδι, το κρασί, τα
δαμάσκηνα, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και την πάπρικα και τα αφήνουμε να
βράσουν σκεπασμένα για 1 ½ ώρα.