Γριβάδι με Σπανάκι

ΥΛΙΚΑ

  • 4 μερίδες γριβάδι
  • 3/4 κιλού σπανάκι
  • 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • άνηθος
  • 1 φλιτζανάκι ρύζι
  • 1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια

 

EΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεματίζουμε το σπανάκι. Τσιγαρίζουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και μόλις πάρει λίγο
χρώμα προσθέτουμε τα ντοματάκια και το σπανάκι. Έπειτα βάζουμε αλάτι, πιπέρι,
τον άνηθο, το ρύζι και περίπου 3 φλιτζανάκια νερό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα
βάζουμε σε ένα πυρέξ. Κατόπιν, αλευρώνουμε το ψάρι και το βάζουμε πάνω από το
σπανάκι. Ψήνουμε στους 220°C μέχρι να ψηθεί το ψάρι και να αποκτήσει ωραίο
κόκκινο χρώμα.