Αγιορείτικη Μελιτζανοσαλάτα
ΥΛΙΚΑ
-
- 1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/4 φλιτζάνι λάδι
- 1 κουταλιά σούπας αλάτι ψιλό
- 5 κουταλιές σούπας ξίδι
EΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο, ώσπου να μαλακώσουν καλά και έπειτα τις
ξεφλουδίζουμε. Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ, όπου ρίχνουμε λίγο – λίγο το
αλάτι. Δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται κι άλλο ξίδι ή αλάτι.